Algemeen

Nee. We gebruiken gedenatureerde alcohol. Dat maakt het ongeschikt om te drinken.
 
Nee, Glacial valt onder de cosmeticaproducten. Ons product verlicht wel een aantal symptomen.
 
Check of Glacial verkrijgbaar is in jouw land. Je kunt contact opnemen met de betreffende distributeur om de dichtstbijzijnde winkel te vinden die het verkoopt.
 
Wij kunnen natuurlijk niet het geheime recept verklappen, maar de basis bestaat uit menthol, gedenatureerde alcohol (96%) en groene kleurstof. Deze mix doen we samen met onze geheime ‘AG formule’ in een grote tank. Dit filteren wij gedurende ten minste vier uur met een filterpomp. De ingrediënten worden tijdens deze filtering gelijk goed gemengd. Zodra de Alcolado Glacial helemaal helder is, kan het worden gebotteld in onze volautomatische vul- en etiketteermachine.
 
We gebruiken voornamelijk ethyl alcohol; die is meer geschikt voor herhaald gebruik op de huid dan isopropylalcohol. Veel van onze concurrenten gebruiken wel isopropyl. Ethyl alcohol wordt ook gebruikt voor alcohol die bedoeld is voor consumptie. Echter, wij denatureren de alcohol om het ondrinkbaar te maken.
 
Adviesprijzen variëren per land als gevolg van de invoerrechten, transportkosten, enz. De detailhandel bepaalt zelf de prijs van het product in de schappen. Maar we werken zeer nauw samen met onze partners om zeker te stellen dat jij een eerlijke prijs betaalt.
 

Ons doel is om onze producten verkrijgbaar te maken in zoveel mogelijk winkels. Als het product ergens niet verkrijgbaar is, neem dan contact op met de distributeur in jouw land om te kijken wat zij voor je kunnen doen.

Betaling

Bij ons is het mogelijk om betalingen te doen met iDeal en bankoverschrijving. Zo reken je af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van strenge beveiligingsmethodes van jouw bank.

Bestellen & Retourneren

Zolang jouw order nog niet in de picklijst van ons magazijn zit, kunnen we proberen om deze aan te passen. Geef een wijziging snel door via de mail. Je blijft wel altijd zelf verantwoordelijkheid voor de correctheid en volledigheid van jouw gegevens.

Ja, U heeft een account nodig om een bestelling te kunnen plaatsen en te ontvangen.

Als de bestelling is geplaatst krijgt u een mail met het trackingnummer vermeldt.

Retourneren kan tot maximaal 14 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Retourkosten zijn voor rekening van de verzender. Retour aanmelden en retourlabel downloaden doe je op onze Retourpagina. Hier lees je ook hoe het werkt.